NurHaizat's FotoPage

By: NurHaizat Hashim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-May-2011 02:48 Email | Share | | Bookmark
My latest collections

 
 
 
View all 18 photos...
As Salam, hye semer, ermm lamanye tak upload dlm fotopages nih, dari takder anak sampai dh 2 hahahhaa, dah bersawang page, inilah comeback saya dlm fotopages...


Friday, 29-Jun-2007 06:33 Email | Share | | Bookmark
Family Day (Sek.Keb.Seri Kemajuan,Pt.Raja)

Colouring Contest untuk bebudak...aku jadi juri awam tau
Bola tampar liga pantai ..hehe
Steady cayang...kih kih
View all 18 photos...
[b]Family Day utk Cikgu2 sekolah, aku join gak la hubby aku. Sekali sekala tengok gelagat cikgu cikgi ni kelakar gak ek... Tapi KAt Damar Suria Resort , kat Sungai Tuang, Pengkalan Balak ni boleh dikatakan ok gak la, untuk budget murah punya resort. Kat Sini aku attach foto2 aksi cikgu cikgi, hehe..termasuk hubby aku yg tercinta ...


Friday, 29-Jun-2007 06:07 Email | Share | | Bookmark
Huda's Wedding Day

WalimatulUrus ~NurulHuda & Mohd.Heikal
Pelamin
Merpati Dua Sejoli
View all 11 photos...
Perkahwinan adik aku di Kampungku...Kg Sarang Buaya. Majlis berjalan lancar, dan aku jugak bergerak lancar di majlis tu, almaklumla tuan rumah...(Tapi banyak curi tulang gak la).
Thanks untuk semua yg membantu menjayakan majlis ni...


Friday, 10-Nov-2006 00:38 Email | Share | | Bookmark
Raya Di Rumah Mertua...

Family yg kecil dari family aku
Anak sedara aku yg suka posing
Mertua ku...
View all 6 photos...
EHehe, aku kat umah mertua siuman skit kata org..Jaga la line skit jadik menantu org. Tapi aku bersyukur dapat mertua yang tak cerewet pasal masakan...Agaknya sedap kot aku masak ahahhahaa...


Thursday, 9-Nov-2006 04:43 Email | Share | | Bookmark
NurulHuda's Engagement Day...26.10.06

Sebelum ditatarias
Selepas ditatarias oleh En.Rahmat dari Rahmat Collection
Hantaran hasil dari tangan mak,along,Huda
View all 24 photos...
Sekitar majlis pertunangan adik aku, Huda. Tak penat sangatla pasal aku bukannya masak pon..ehheeee...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net